Uitslag Beetje Beter Loterij 2017

Uitslag Beetje Beter Loterij 2017

Om onze doelen in Cambodja te realiseren hebben wij in 2017 de Beetje Beter Loterij georganiseerd. De bruto-opbrengst van deze loterij is €5.830,00. Op maandag 4 september 2017 vond de trekking van de Beetje Beter Loterij plaats. Wij bedanken Zwart & Partners Netwerk Notarissen te Leidschendam voor het feit dat zij de trekking geheel kosteloos hebben verricht. De uitslag van de loterij is inmiddels bekend.

Stichting Beetje Beter bestaat tien jaar in 2017

Stichting Beetje Beter bestaat tien jaar in 2017

In het voorjaar van 2007 reisden Marc Niemeijer en Ferrald Dunnink voor het eerst naar Cambodja. Tijdens deze lange reis kwamen zij, langs vele omwegen, uiteindelijk op de smerige vuilnisbelt van Phnom Penh terecht. In de onverdraaglijke hitte en de weerzinwekkende stank zochten volwassenen en kinderen tussen de vuilnis naar bruikbaar materiaal. Op deze afschuwelijke plek ontstond destijds het idee voor Beetje Beter. Nu, tien jaar later, blikken wij met Ferrald terug en staan we er even bij stil hoe het allemaal ooit begon.

Nieuw bestuurslid voor Beetje Beter

Nieuw bestuurslid voor Beetje Beter

Stichting Beetje Beter is blij te kunnen melden dat Greg van Eick per 1 december 2016 het bestuur is komen versterken. Greg volgt Marc Niemeijer op, die na ruim 9 jaar het bestuur heeft verlaten. Wij bedanken Marc voor zijn jarenlange inzet en wij weten dat hij als één van de oprichters ook in de toekomst betrokken zal blijven bij Beetje Beter en de kinderen in Cambodja. In Greg hebben wij een goede opvolger gevonden.

STICHTING SWAP FINANCIERT VERBETERING ONDERWIJS LEERCENTRA

STICHTING SWAP FINANCIERT VERBETERING ONDERWIJS LEERCENTRA

Stichting SWAP (Samen Werken Aan Projecten) stelt medewerkers van pensioenuitvoerder APG in staat bij te dragen aan een beter bestaan voor zeer arme bevolkingsgroepen, in met name ontwikkelingslanden. Het geld dat door medewerkers gedoneerd wordt, besteedt SWAP aan projecten op het gebied van bouw, onderwijs en zorg. Voor SWAP is het belangrijk dat de bijdrage van SWAP herkenbaar is en dat goed vast te stellen is dat de bijdrage daadwerkelijk bij de arme bevolkingsgroepen terechtkomt. Daarom kiest SWAP voor kleinschalige, duurzame projecten en gaan ze Stichting Beetje Beter ondersteunen.

Een nieuwe website voor stichting Beetje Beter

Een nieuwe website voor stichting Beetje Beter

Met trots lanceren wij onze nieuwe website! Tegelijk doen we afstand van onze oude site, met de vele, vrolijke kleuren en korte rake teksten. Destijds heel beeldend. Anno 2016 worden van een website andere dingen gevraagd: goed vindbaar, snel, makkelijk aanpasbaar en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Daarin hebben wij nooit in willen investeren. Wij besteden liever het geld van onze sponsors en donateurs aan onze doelen in Cambodja.