Nederlands

Estafette Marathon

De estafettemarathon gaat over 20 ronden van exact 2109 meter en 75 centimeter (totaal dus 42 km en 195 meter). Deze afstand kan gelopen worden met een team van maximaal 5 lopers. Binnen het team kun je zelf regelen hoe vaak en hoe lang je loopt. Daardoor is deze marathon ook heel goed toegankelijk voor minder gevorderde lopers en kan een team bestaan uit lopers van verschillend niveau. Met 5 deelnemers loop je gemiddeld 8,5 kilometer per persoon, verdeeld over 4 of 8 etappes. Kijk hier voor het parkoers.

Start en finish

De start/finish locatie is direct naast het clubhuis van de Roadrunners Zoetermeer aan het Lange Land in Zoetermeer. De (estafette)marathon start om 13.00 uur.
 Op het parcours zijn drank en sponsposten aanwezig. Tevens is er kleed- en douchegelegenheid.


Inschrijven

Inschrijving is mogelijk vanaf 15 maart 2017 om 12.00 uur via deze website tot 3 juni 2017, of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 Schrijf je daarom snel in! Kosten: de inschrijfkosten zijn €17,50 per persoon. Bij inschrijvingen tot 15 mei 2017 ontvangt elke loper een fraai functioneel t-shirt.
 De inschrijfkosten zijn ter dekking van de organisatiekosten (dranghekken, startnummers, shirts, tijdregistratie etc.). Heb je (nog) geen team, maar wil je wel meedoen aan de estafette? Ook dan kun je je nu al inschrijven. Wij zorgen voor een passend team! 

Sponsoring

Om ervoor te zorgen dat we allemaal bijdragen aan het doel van deze marathon, geldt voor elke loper een verplichte sponsorbijdrage van € 50,- per persoon. Dit bedrag komt volledig ten goede aan (kans)arme kinderen in Cambodja. Misschien voor sommigen een flink bedrag. Daarom stellen wij lotenboekjes ter beschikking met een waarde van € 50,- (20 loten à €2,50). Deze loten kun je doorverkopen aan familie, vrienden, collega’s, etc. Je kunt natuurlijk ook een of meerdere sponsor(s) zoeken. Je hoeft dit sponsorbedrag niet voor te schieten. Feitelijk hoeft het je dus helemaal niets te kosten, hooguit een beetje moeite voor een erg goed doel. Daarmee wordt geld ingezameld voor Stichting Beetje Beter. De trekking van deze loterij vindt plaats op 4 september 2017 en wordt gedaan op het notariskantoor Zwart en Hoevenaars te Voorburg. De hoofdprijs van deze loterij is een geldbedrag van €500,00. Daarnaast zijn er nog 14 geldprijzen. Naast het verkopen van loten, kunnen deelnemers ook andere acties organiseren en sponsors werven. Deelnemers/teams met de hoogste opbrengst worden na afloop van de marathon gehuldigd.

Schrijf je nu in!

Home   Kindermarathon   Programma   Inschrijven   Uitslagen