Nederlands
  • darkblurbg
    Hoe kun je met een klein beetje moeite of geld daadwerkelijk helpen?

Wat kun je voor de kinderen in Cambodja betekenen? 

Om onze huidige projecten in Cambodja te kunnen continueren maken wij geld over naar Cambodja. Dit geld wordt onder andere besteed aan:

  • rijst voor de arme gezinnen
  • schoolgeld, schooluniformen en lesmateriaal
  • schoonmaak spullen, tandpasta en zeep
  • educatieve activiteiten met de kinderen

Maandelijks worden de werkelijke uitgaven gespecificeerd aan het bestuur van Stichting Beetje Beter gerapporteerd. Dankzij een flink aantal trouwe donateurs en diverse sponsoractiviteiten kunnen wij de projecten net continueren. Aan uitbreiding of noodzakelijke verbeteringen komen wij nu nauwelijks toe. Zo hebben wij nieuwe lesboeken nodig, moet het lesprogramma worden verbeterd en wachten er nog vele kinderen op een plekje op school. Jouw hulp is hierbij heel erg welkom.

Word donateur

Helpen kan ook op verschillende andere manieren

Met een kleine tijdsbesteding kun je het leven van de kinderen in Cambodja daadwerkelijk een beetje beter maken! Wil je op jouw school of binnen jouw organisatie, vriendenkring of gezin een activiteit organiseren voor Beetje Beter? Wij denken graag met je mee. In Nederland kunnen wij vrijwilligers gebruiken die ons bij onze activiteiten en evenementen ondersteunen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Draag je de doelen van Beetje Beter een warm hart toe, maar heb je weinig tijd? Alleen al door onze Facebookpagina te 'liken' en af en toe een nieuwsberichtje te delen help je ons om ons netwerk te vergroten.

Ook zijn er mogelijkheden om op onze leercentra in Cambodja als vrijwilliger te helpen. Je kunt onze Cambodjaanse leraren ondersteunen bij het geven van Engelse les aan de kinderen. Vrijwilligerswerk in het buitenland en zeker ook in Cambodja vergt een zorgvuldige en deskundige, selectie, screening, voorbereiding en begeleiding. Stichting Beetje Beter heeft als doelstelling om iedere cent aan onze projecten in Cambodja te besteden. Voor het werven, voorbereiden en begeleiden van vrijwilligers worden in Nederland kosten gemaakt. Daarom werken wij voor Nederlandse en Belgische vrijwilligers samen met Voluntoura. Voluntoura begeleidt vrijwilligers op een betrouwbare en professionele wijze naar Cambodja.