Nederlands

Inschrijving 'losse estafette loper'

Inschrijven kan door middel van het invullen van onderstaand formulier. Geef zo volledig mogelijk jouw voorkeuren door. Wij delen je dan in bij een passend team.

Graag ontvangen wij de inschrijfkosten van €17,50 binnen twee weken na ontvangst van de inschrijfbevestiging op IBAN: NL58INGB0004992342 t.n.v. Stichting Beetje Beter onder vermelding van je naam. Daarmee is jouw deelname aan de Beetje Beter Estafette Marathon geregeld. Het inschrijfgeld is bedoeld om de kosten van het evenement te dekken. Bij inschrijving voor 15 mei 2015 ontvang je een fraai functioneel hardloopshirt.

Als deelnemer aan de estafettemarathon heb je tevens een verplichte sponsorbijdrage van € 50,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan (kans)arme kinderen in Cambodja. Misschien voor sommigen een flink bedrag. Daarom stellen wij lotenboekjes ter beschikking met een waarde van € 50,- (20 loten à €2,50). Deze loten kun je doorverkopen aan familie, vrienden, collega’s, etc. Je kunt natuurlijk ook een of meerdere sponsor(s) zoeken. Je hoeft dit sponsorbedrag niet voor te schieten. Je hebt tot 3 juni 2017 de tijd om € 50,- over te schrijven op IBAN: NL58INGB0004992342 t.n.v. Stichting Beetje Beter onder vermelding van je naam. Op 10 juni 2017 hebben wij bij de afhaalbalie van de startnummers een lijst met openstaande bedragen per deelnemer. Dat is de laatste mogelijkheid om het openstaand bedrag contant te voldoen. Heb je op 10 juni 2017 nog niet al jouw loten doorverkocht? Geen probleem. Je rekent ze dan wel af (teruggeven is geen optie), maar je hebt nog tot 3 september 2017 de tijd om de loten door te verkopen. De trekking is immers pas op 4 september 2017.

Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een inschrijfbevestiging per mail. De komende tijd houden wij je vanzelfsprekend ook op de hoogte over de samenstelling van je team.