• darkblurbg
    Help mee in Nederland of Cambodja

Wat kunt u doen?

Bent u enthousiast over Beetje Beter en wilt u ook helpen? Word dan donateur en help een kind naar school! Vul het formulier in en lees hoe dat in zijn werk gaat. Uw giften kunnen overigens aftrekbaar zijn van de belasting vanwege de ANBI status van Stichting Beetje Beter.

Heeft u tijd over en wilt u als vrijwilliger wat betekenen voor deze kinderen? Wij zijn per email bereikbaar via info@beetjebeter.nl voor meer informatie. Uw ideeën zijn uiteraard ook van harte welkom.

Wat kun jij doen?

Wil jij graag iets doen voor kinderen in arme landen? En spreekt Stichting Beetje Beter je aan? Dat kan op verschillende manieren. Misschien heb jij binnenkort een spreekbeurt op school of moet je een werkstuk maken. Of ben je op zoek naar een project voor je klas? Wij denken graag met je mee en helpen je aan het nodige digitale materiaal, bijvoorbeeld in de vorm van een powerpoint presentatie of een filmpje over de kinderen van de vuilnisbelt. Stuur ons een e-mail via info@beetjebeter.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Voor bedrijven

Via sponsoring kunt u als bedrijf veel betekenen voor de kinderen met een uitzichtloze toekomst. Stuur ons een mail en wij nemen graag contact met u op om van gedachten te wisselen over de verschillende mogelijkheden.